Mutarea, transportul si exportul de masini clasice

Mutarea, transportul si exportul de masini clasice, antichitati din Europa in Statele Unite

Daca discutam de colectionari fie ca este vorba de masini clasice fie de antichitati, nu vor rata nicio ocazie sa isi mareasca colectia. In Statele Unite colectionari de autovehicule vechi, membri anumitor cluburi de masini clasice cauta in Europa sa cumpere obiecte de lux si masini cum ar fi Bentley, Rolls-Royce, Jaguar, Ferrari. Daca s-a gasit masina cautata si doriti mutarea ei din Europa in Statele Unite mutare-sigura.ro este compania care va poate ajuta in relocarea ei.

Mutarea, transportul si exportul de masini clasiceDe ce este asa importanta alegerea unei companii bune si specializata pentru astfel de transporturi, datorita faptului ca avem de-a face cu un obiect unic si transportul va fi unul special, fara nici cel mai mic incident.

Acest tip de mutare poate fi realizat fie prin transport aerian fie prin cel naval in functie de dorinta si bineinteles de buget. Pentru un buget redus este recomandat transportul naval realizat in containere maritime, deoarece masina este mai bine protejata si iarasi este o varianta optima pentru cumparatori de mai multe masini, intr-un container de 20 ft pot fi asezate 2 masini in functie de dimensiunile acestora.

In ceea ce priveste procesul de mutari internatinale realizat prin aer, masina va fi transportata mult mai rapid si aveti si o gama mai larga de locatii tinand cont de numarul mare de aeroporturi fata de porturi.

Masina poate fi ridicata din aproape orice tara din Europa cu transportatori ce au agreere pentru astfel de relocari si asigurari speciale pentru ca masina dumneavoastra “one-of-a-kind” sa fie protejata.

Daca totusi sunt si colectionari de obiecte vechi ( ex: mobilier,tablouri,seturi aur ,argint) recomandam cel mai bun transportul maritim in containere, daca se doreste si de dimensiuni mai mici 9 ft. Aceste obiecte nu trebuie sa faca parte din patrimoniul tari din care sunt scoase si trebuiesc facute anumite documente vamale speciale .

Share This: