Mutari internationale

Sa faci mutari internationale poate fi stresant, si necesitatea de a avea o companie ce se poate ocupa de toate detaliile ce tine de o astfel de sarcina este esentiala.

Mutari internationaleFie ca este vorba de toate bunurile din locuinta dumneavoastra sau toata firma sau doar cateva obiecte, putem sa va oferim asistenta si sfaturi pentru realizarea de mutari internationale in interiorul spatiului european sau in afara acestuia. In timpul solicitat de dumneavoastra, folosind autovehicule din flota proprie si angajati cu o experienta foarte mare, astfel incat sa satisfacem cererile dumneavoastra pentru aceasta relocare.

Dispuneti de acelasi profesionalism din partea noastra pe tot parcursul mutarii, atat la impachetare, incarcare, transport cat si la descarcare si despachetare, bineinteles si documentele necesare relocari dumneavoastra.

Am realizat numeroase mutari internationale din Franta, Italia, Austria, Germania, Emiratele Arabe cu zero incidente, si cu profesionalismul necesar pentru a efectua astfel de relocari.

Atunci cand vine vorba de mutari mobila internationale consideram ca oferim cele mai bune preturi si servicii de pe piata mutarilor, acest afirmatie vine din partea clientilor nostri care au fost relocati fie in interiorul spatiului european fie in afara acestuia.

 

Mutari internationale complete

  • Pregatirea documentatiei necesare relocari ( contract ,asigurarea bunurilor, in cazul mutarilor in afara spatiului european realizarea actelor vamale pentru export )
  • Impachetarea articolelor personale in cutii speciale pentru relocari ( cutii pentru haine tip “hanger”, folosirea de hartie pentru impachetat vesela si bubble pentru obiecte mai mari )
  • Demontarea mobilierului,etichetarea acestuia si impachetarea in folie bubble,carton dublu,paturi material textil si folie stretch
  • Incarcarea camionului pentru transport,echilibrarea greutati pentru o distanta mare si pentru a facilita trecerea usoara la verificarea de la vama.
  • Intocmirea a unui “packing list” cu bunurile dumneavoastra
  • Transportul din Romania la tara de destinatie
  • Descarcarea camionului in functie de cerinta dumneavoastra si aranjarea pe camere
  • Montarea mobilierului si asezarea pe pozitiile indicate de catre dumneavoastra
  • Despachetarea lucrurilor personale
  • Colectarea materialelor aferente relocari (cartoane,cutii,materiale plastic)

Transportul international necesita o impachetare mai riguroasa datorita distantei si o aranjare corecta in camion pentru a asigura integritatea bunurilor dumneavoastra.

Mutare-Sigura furnizeaza cele mai bune materiale pentru acest proces ,datorita unei experiente indelungate in acest domeniu de activitate.

 

Oferim estimare gratuita la locatia dumneavoastra pentru o oferta de pret corecta si servicii ireprosabile!