Mutari firme

Mutari firmeDaca va ganditi sa va mutati biroul, sa depozitati o parte din acesta sau sa mutati de la un birou la altul, sau pur si simplu aveti nevoie de depozitare a documentelor, atunci contactati Mutare-Sigura, cu o mare experienta in mutari firme.

Avem o experienta indelungata in ceea ce privesc mutarile de birouri, mutari firme, dar si persoane fizice, aceasta experienta s-a acumulat indelungul a multi ani de relocare atat firme mici cat si mari. Putem realiza o mutare inca de la inceput, acest lucru inseamna livrare de cutii pentru ca dumneavoastra sa va puteti impacheta lucrurile personale in prealabil, apoi vom realiza intreaga mutare eficient pentru dumneavoastra.

 

Etapele serviciilor de relocare si mutari firme

Mutare-Sigura se va ocupa de demontarea mobilierului dumneavoastra si montarea acestuia la noua locatie, impachetarea lui folosind materiale specifice mutarilor (paturi, bureti speciali pentru mobilier, folie stretch, scotch, folie cu buble etc.) manipularea cu o atentie sporita, transportul, folosind autoutilitare de 25 metri cubi, carosate destinate pentru astfel de operatiuni,urmand ca la noua locatie sa se realizeze montajul si asezarea pe pozitia indicata de catre dumneavoastra.

Cutiile oferite de catre firma noastra sunt special concepute pentru mutarile de birouri,carton dublu stratificat pentru rezistenta, sistem usor de realizare a cutiei pentru rapiditate, astfel scutind timpul de impachetare, sistem de etichetare pentru o recunoastre mai usoara a cutiilor fiecarui angajat la noua locatie .

Mutarea echipamentelor IT va fi realizata de catre angajati nostri, inainte de acest lucru realizandu-se o impachetare si daca este nevoie folosirea unor cutii speciale pentru mutarea acestora .

Personalul firmei noastre este calificat si specializat pentru a putea oferi servicii profesionale de relocare si mutari firme, iar agentii si consultanti va vor oferi cele mai bune solutii pentru o mutare cat mai usoara si sigura.

 

Mutari firme Bucuresti

La Mutare-Sigura.ro intelegem ca pentru a realiza mutari firme in Bucuresti este necesar o planificare corecta, materiale corespunzatoare si o supraveghere constanta in timpul relocari.

Pentru a incepe o mutare de firma in Bucuresti trebuie sa gasim modalitatea ceea mai corecta si eficienta pentru realizarea relocari.

Avem o lunga experienta in relocarile de birouri in Bucuresti cat si in tara.Toate masinile sunt prevazute cu paturi pentru impachetare,folie bubble,folie stretch, cutii pentru impachetat, scotch.

Serviciile ce putem sa le oferim:

 • Impachetarea mobilei si a bunurilor dumneavoastra in folie stretch, folie cu bule de aer si paturi speciale;
 • Ambalarea cutiilor si etichetarea acestora, doar la cererea dumneavoastra;
 • Oferim cutii pentru impachetare si utilizare in timpul procesului de mutare.
 • Demontarea mobilierului si infolierea acestuia;
 • Transportul se realizeaza cu autoutilitare iveco de 20 respectiv 24 metri cubi in conditii de siguranta maxima;
 • Furnizare de scotch si hartie de impachetat pentru obiecte fragile
 • La cerere furnizarea de cutii speciale din plastic dur pentru echipamentel IT (protectie suplimentara )
 • Oferim un contract cu asigurare pe bunuri, polita de asigurare stipulata in contract.
 • Descarcarea si asezarea pe pozitia dorita de dumneavoastra;
 • Despachetarea obiectelor ce au fost impachetate;
 • Montarea mobilierului si amplasarea pe pozitii;
 • Strangerea materialelor folosite la impachetat;

 

Cu o gama larga de servicii inclusiv cele de depozitare mobila mutare-sigura.ro  poate realiza  relocarea biroului dumneavoastra in conditii optime si la costuri reduse.

Oferta noastra de pret poate fi oferita telefonic in urma unei estimari telefonice la numarul : (+4) 0736 533 849 sau adresa de e-mail : office@mutare-sigura.ro.

Ceea mai corecta varianta consideram este o estimare gratuita la sediul dumneavoastra pentru a stabili volumul exact de bunuri ce necesita relocat si conditiile in care dumneavoastra doriti mutarea firmei in Bucuresti sau in tara.