Transport mobila – International si in Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Timisoara, Cluj etc.)

Efectuam servicii transport mobila atat in Bucuresti (si alte judete – Brasov, Constanta, Iasi, Timisoara, Cluj) cat si pe toata suprafata spatiului European. Transportul se realizeaza cu autoutilitare de 3,5 tone respectiv 7,5 tone carosate special concepute pentru astfel de operatiuni (dube transport marfa).

Ce ofera mutare-sigura.ro in raport de transport mobila Bucuresti – dar si transport mobila international:

 • Demontarea mobilierului intr-un mod profesional (efectuam inclusiv servicii de demontare mobila veche)
 • Montarea la noua locatie conform cereri dumneavoastra
 • Asezarea pe pozitia indicata de catre dumneavoastra
 • Impachetarea profesionala a tuturor articolelor in cutii speciale furnizate de firma noastra si materiale speciale de impachetat (impachetare lucruri personale se face numai la cerere )
 • Transportul mobilierului (inclusiv transport mobila veche) catre noua locatie cu autoutilitare carosate de 24 respectiv 25 metri cubi destinate numai pentru transportul de mobilier
 • Furnizarea materialelor de impachetat, reciclabile si paturi speciale pentru mutari
 • Furnizarea de cutii pentru impachetarea de lucruri personale
 • Folosirea tuturor echipamentelor moderne si profesionale de relocare
 • Despachetarea mobilierului
 • Ridicarea materialelor folosite la impachetare
 • In fine, poti afla pentru transport mobila in tara care este pret pe km – contacteaza-ne!
 • La final se va face un control in ceea ce priveste calitatea mutarii

Servicii transport mobila Bucuresti (sector 3, sector 6 etc.) cu dube transport marfaTransport mobila – International si in Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Timisoara, Cluj etc.)

Oferim atat pentru manipulare cat si pentru transport mobila international, dar si in Romania si Bucuresti contract cu polita de asigurare, astfel incat manipularea si transportul sa fie realizat in perfecta ordine.

La cerere se poate face montaj de mobilier nou (IKEA, KIKA sau orice alt tip de mobilier), dupa montaj asezarea pe pozitia indicata de catre dumneavoastra in imobil, prindere de tablouri in pereti sau montaj de galerii.

Un transport mobila Bucuresti, dar si Brasov, Constanta, Iasi, Timisoara, Cluj se calculeaza in functie de distanta, etajul de plecare si cel de sosire, prezenta sau nu a liftului la locatii.

Servicii transport Bucuresti, inclusiv transport mobila sector 3, sector 6 si altele

La Mutare-Sigura.ro stim ca o mutare (inclusiv transport mobila veche) realizata cu succes si fara stres este foarte importanta, de aceea oriunde va relocati dumneavoastra, fie ca este in partea opusa a Bucurestiului sau in alta localitate sau poate in alta tara nu numai ca vom avea grija ca mutarea dumneavoastra de birou sau locuinta sa fie realizata in perfecta ordine, dar va vom ghida pas cu pas astfel incat totul sa fie perfect .

Puteti afla pentru transport mobila in tara care este pret pe km – contacteaza-ne!

Contati pe Mutare-Sigura.ro pentru servicii pentru transportul dumneavoastra international sau in Romania de mobila contactandu-ne la numarul de telefon (+4 ) 0736 533 849 sau la adresa de e-mail : office@mutare-sigura.ro