Servicii

Mutari mobila>

Stim cat de stresant este sa faci mutari mobila sau transport mobilier. Dar, cu multa organizare si planificare veti putea beneficia de o mutare fara sa va stresati. Firma noastra va transforma procesul de mutari rezidente si locuinte in unul eficient si placut. Ne straduim sa oferim clientiilor nostrii servicii de mutari mobila de ceea mai buna calitate.

Mai multe informatii >>
Mutari firme>

Daca va ganditi sa va mutati biroul, sa depozitati o parte din acesta sau sa mutati de la un birou la altul, sau pur si simplu aveti nevoie de depozitare a documentelor, atunci contactati Mutare-Sigura, cu o mare experienta in mutari firme. Avem o experienta indelungata in ceea ce privescte mutari birouri, mutari firme, aceasta experienta s-a acumulat indelungul a multi ani de relocare firme mici si mari.

Mai multe informatii >>
Mutari internationale>

Sa faci mutari internationale poate fi stresant, si necesitatea de a avea o companie ce se poate ocupa de toate detaliile ce tine de o astfel de sarcina este esentiala.

Mai multe informatii >>
Depozitare mobila>

Mutare-Sigura va pune la dispozitie serviciile de depozitare mobila, de impachetare a bunurilor dumneavoastra cu paturi speciale destinate mutarilor, folie stretch si folie cu buble astfel incat manipularea si transportul bunurilor catre depozit sa se realizeze in perfecta stare. Transportul se realizeaza cu autoutilitare carosate Iveco de 24 metri cubi special concepute pentru astfel de lucrari.

Mai multe informatii >>