Mutare mobilă în România și internațional

Serviciile de mutări mobilă reprezintă o soluție convenabilă și eficiență pentru relocarea sigură și fără stres a bunurilor tale. Fie că ai nevoie să te muți într-un nou apartament, casă sau sediu de birouri, echipa noastră de profesioniști în mutări este pregătită să te ajute.

Indiferent că ești în căutarea unei mutări locale sau internaționale, echipa noastră de profesioniști pregătiți și experimentați este aici să te ajute.

Oferim servicii complete de mutări mobilă, adaptate nevoilor tale specifice. Indiferent de dimensiunea și complexitatea mutării, avem resursele și experiența necesară pentru a asigura o tranziție lină și eficientă. Echipa noastră de specialiști va ambala, transportă și instală mobilierul și bunurile tale cu grijă și profesionalism.

Pentru fiecare mutare, punem la dispoziție echipament de protecție și ambalare de calitate superioară, pentru a asigura protecția adecvată a mobilierului și a obiectelor fragile. Echipa noastră de manipulanți profesioniști au abilități și experiență în manipularea și transportul în condiții de siguranță a tuturor tipurilor de mobilier, indiferent de dimensiuni sau forme.

Punem accent pe comunicare și colaborare. Echipa noastră te ține la curent cu fiecare pas al procesului de mutare, oferindu-ți informații actualizate și răspunsuri la orice întrebări ai avea. Ne dorim să te simți în siguranță și să ai încredere în serviciile noastre.

Mutări de mobilă în București, în România și internațional

Folosim echipamente profesionale și ambalaje de protecție pentru a proteja mobilierul tău de eventualele deteriorări în timpul transportului. Ne asigurăm că ai un preț pe km transport marfă în România și internațional cât mai bun.

Pe lângă serviciul de bază de mutări mobilă, oferim și opțiuni suplimentare, cum ar fi demontarea și montarea mobilierului, ambalarea și dezasamblarea echipamentelor electronice sau dispozitivele de fitness. Astfel, poți beneficia de un pachet complet de servicii personalizate, adaptate nevoilor tale specifice.

  • Furnizare de cutii pentru procesul de închiriere sau achiziționare (cutii clasice sau cutii tip garderopbox).
  • Demontare mobilier realizată corect de montatorii noștri.
  • Împachetarea mobilierului se va realiza cu materiale de protecție adecvate pentru o siguranță sporită.
  • Manipularea în timpul relocării va fi realizată de personal calificat și cu experiență de aproximativ 12 ani în domeniul relocărilor office și persoane fizice;
  • În momentul încărcării se realizează aranjarea obiectelor în mașină în funcție de gradul de fragilitate; totodată, obiectele se dispun astfel încât să existe o echilibrare a greutății acestora în mașină;
  • Transportul se realizează cu ajutorul  a una/ două autoutilitare carosate de 3,5 tone, special concepute pentru astfel de acțiuni; preferăm tipul respectiv de autoutilitară din cauza accesului restricționat de tonaj pe străzi;
  • Descărcarea și aranjarea la noua locație a bunurilor se va realiza conform schemei alese;
  • Montarea mobilierului care a fost demontat se va realiza pe poziția agreată de dumneavoastră.
  • Verificarea calității serviciilor oferite;

Având în vedere că înțelegem importanța timpului tău, ne asigurăm că mutarea mobilierului și a bunurilor tale se realizează prompt și eficient. Ne străduim să oferim un serviciu de calitate superioară, cu un personal amabil și bine pregătit, pentru a-ți oferi o experiență plăcută și fără stres – poți afla preț pe km transport marfă internațional, dar și în România (București și toată țara)
.

Contactează-ne astăzi fie telefonic la numărul : (+4) 0736 533 849, fie e-mail : office@mutare-sigura.ro pentru a discuta detaliile mutării tale și pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale de mutări mobilă. Echipa noastră este aici pentru a-ți oferi asistența de care ai nevoie în procesul de relocare a mobilierului și a bunurilor tale. Încredințează-ne mutarea ta și vei avea garanția unui proces simplu, sigur și eficient!

 

Mutare mobilă în România și internațional

Mutare mobilă în România și internațional

Mutare mobilă în România și internațional

Mutare mobilă în România și internațional

Share This: