De ce e important transportul de mărfuri între București și Constanța și ce trebuie să știți

Cele două orașe sunt puncte nodale în România, chiar strategice.  Pe de o parte Bucureștiul este capitala și important centru comercial, Constanța este oraș maritim de importanță deosebita în transportul internațional.  Astfel, transportul de marfă între București și Constanța este esențial pentru succesul firmelor nu doar pe plan local, ci și internațional.

În acest articol vom oferi o prezentare generală de ce este crucială siguranța transportului de marfă între București și Constanța, precum moduri în care eficientizezi transportul și te asiguri că marfa ta ajunge la destinație în siguranță.

De ce e important un transportul de marfă între București și Constanța?

Cele două orașe, București și Constanța, sunt importante din punct de vedere comercial pentru întreaga țară, din acest motiv e important ca transportul de marfă să fie sigur și punctual.

Unele motive pentru care transportul de marfă București – Constanța e important:

 • București – Constanța este ruta care conduce spre deschiderea la port, spre transport internațional și de aici pleacă marfa în întreaga lume;
 • Printr-un transport sigur București Constanța și retur se asigură un circuit fluid al mărfurilor, implicit se contribuie la fluxul de produse și sursa de venit a companiei;
 • Ruta București -Constanța este importantă pentru toate transporturile din țară fiind punct de trecere și către nordul țări. Din București se poate continua traseul de livrare.
 • Transportul la timp de la București la Constanța este sinonim cu a trece prin procedura de vămuire și încărcarea mărfurilor la timp, așadar livrarea în termeni contractuali.
 • In jurul Bucureștiului sunt cele mai importante centre logistice, din acest motiv aveți nevoie de un transportator de încredere care să gestioneze livrarea pe o rută supra-aglomerată.

Cum eficientizați transportul de marfă pe ruta București Constanța?

 • Prin implementarea de procese care să facă încărcarea la timp și prin diminuarea timpilor de așteptare. Pentru aceasta puteți apela la un colaborator extern pentru expediție.
 • Dimensionați adecvat volumul de marfă pentru a eficientiza costurile la transport, rapiditatea încărcării și manevrării. Aceste se transformă în bani pe care îi puteți câștiga.
 • Lucrați doar cu firme de transport legal constituite și care pot asuma contractual transportul.
 • Asigurați-vă de profesionalismul firmei de transport.
 • La mașini de transport cu volum mediu -mic, precum o duba de transport mobilă de 3.5 tone, considerați o firmă de transport care se poate ocupa de încărcare – descărcare. Eliminați timpi de așteptare după o altă echipă externă sau reorganizarea propriei echipe.

Servicii pentru optimizarea transportului de marfă

Firma dumneavoastră poate beneficia de diverse servicii și instrumente pentru a-și optimiza transportul de marfă între București și Constanța. Unele dintre cele mai comune servicii și instrumente utilizate pentru transportul de marfă includ:  transportatori externalizați de marfă, firme  de vămuire pentru livrări internaționale, sisteme de management al transportului și urmărirea mărfurilor.

Noi vă suntem alături cu transport de marfă intern și internațional.

De ce să alegi un transportator externalizat pe ruta București – Constanța?

 • Nu investești în cumpărarea și întreținerea propriei flote.
 • Întrucât transporturile nu sunt obiectul primar de activitate pentru o firmă de comerț sau un producător, economisești bani.
 • Fiind o firmă de transport este eficientă atât în livrare cât și în gestionarea situațiilor apărute pe traseu.

Aveți nevoie de transport de la București la Constanța? Suntem alături cu profesionalism.

De văzut: Mutari mobila – Mutari si relocari marfuri, bunuri si mobilier »

De ce e important transportul de mărfuri între București și Constanța și ce trebuie să știți
Shadman Samee – Mercedes-Benz Sprinter RV and escort, Bangladesh., https://flic.kr/p/2bNDE6g

Share This: