Mutare sigură: ghid pentru alegerea unei dube de transport marfă

‍A venit timpul să vă mutați, iar aceasta atrage stres și noi decizii importante. Una dintre acestea este: ce trebuie să știți despre alegerea unei dube de transport marfă potrivită pentru o mutare simplă și ușoară?

Alegerea dubei de marfă potrivite pentru mutare este esențială pentru o tranziție lină către o nouă casă, un nou birou, până la urmă spre o nouă viață. Acest ghid vă va oferi informațiile de care aveți nevoie pentru a face alegerea mai ușoară. De la dimensiunea dubei până la  siguranța transportului,  acest articol va acoperi aspecte importante de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți duba de transport potrivită pentru mutarea bunurilor voastre.

Mutarea sigură: Un ghid pentru  alegerea dubei pentru transportul de marfă pentru mutarea voastră

Mutarea poate fi un proces stresant și consumator de timp, dar putem schimba acest lucru prin alegeri informate. Cu duba de marfă potrivită și câteva sfaturi utile, puteți face mutarea voastră cât mai simplă și mai sigură.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți o dubă de transport marfă

Sunt aspecte importante pe care să le considerați când alegeți transportul de marfă pentru a vă muta sigur, simplu și mai ieftin. Printre acestea enumerăm:

  • Dimensiunea / mărimea dubei de marfă și spațiul alocat obiectelor voastre;
  • Capacitatea de greutate a dubei, în tone – util pentru a evita anumite trasee șa;
  • Modul de încărcare a transportului raportat la obiectele pe care urmează să le mutați;
  • Siguranța transportului ;
  • Costul transportului.

Dimensiunea e importantă când închiriezi dube pentru transport de mobilă

Primul factor care trebuie luat în considerare atunci când alegeți o dubă pentru mutarea de mobilă este dimensiunea, mărimea dubei.

Dimensionați corect mobilierul pe care urmează să îl mutați pentru a face un număr cât mai mic de transporturi. Când subdimensionați volumul corpurilor de mobilier în ideea de a plăti mai puțin, riscul este sa aveți nevoie să faceți transporturi suplimentare pentru mutare și, la final, să aveți mai mult de achitat.

În funcție de mărimea mobilierului vostru, este posibil să aveți nevoie de o dubă mai mare sau mai mică. Noi vă ajutăm cu autoutilitare de 3.5 tone, respectiv 7.5 tone pentru mutări sigure și simple.

Ne ocupăm de demontarea mobilierului când e nevoie pentru eficiență

Pentru ca voi să transportați cât mai eficient și sigur obiectele voastre, primul pas cu noi este să demontăm mobilierul atunci când este nevoie. Eficientizăm spațiul în duba de transport, voi faceți mai puține drumuri, plătiți mai puțin.

Luați în calcul și caracteristicile de încărcare ale dubei.  Autoutilitarele au dotări variate, cum ar fi cârlige de remorcare și rampe de încărcare. Acestea pot face ca mutarea de mobilier să fie mai simplă și mai eficientă.

Siguranța: a dubei și a transportului de marfă

Atunci când alegeți dube de transport de marfă de închiriat, siguranța e o prioritate. Asigurați-vă că autoutilitara are caracteristicile de siguranță necesare, cum  ABS, airbaguri, sisteme de alarmă, urmărire GPS a transportului, încuietori etc. De asemenea, verificați că lucrați cu o firmă înregistrată și care își poate asuma transportarea bunurilor.

Aspecte de preț la închirierea unei dube de transport marfă

La final, dar nu la urmă, e nevoie să luați în calcul și costul unei dube de transport marfă. Verificați un estimat de preț per km pe segmentul de gabarit al autoutilitarei, ce servicii se includ în mutarea și alte aspecte care pot atrage costuri.

Atenție! Mai ieftin nu înseamnă că este și mai sigur.

Vă urăm mutare sigură și simplă!

De văzut: Mutari mobila – Mutari si relocari marfuri, bunuri si mobilier »

 

Mutare sigură: ghid pentru alegerea unei dube de transport marfă
James Stewart – Jeff and Lisa’s new van (our transport for the two days), https://flic.kr/p/2i4RVN

Share This: