Ce sa impachetezi pentru o mutare la mare distanta

Ce sa impachetezi pentru o mutare la mare distantaDaca dumneavoastra va mutati fie intr-un alt oras, fie intr-o alta tara, cu masina sau cu o firma de mutari Bucuresti, este necesar sa impachetati cateva bunuri ce vor ajuta la un drum lung.

 

  • Persoana de contact in caz de urgente

Desi nu este un lucru care trebuie impachetat, ar trebui sa identificati o persoana care poate fi contactata telefonic in caz de urgente. Aceasta trebuie sa fie usor accesibila si sa va poata ajuta in caz de orice problema. De exemplu aveti probleme cu masina, ei pot contacta propietarul de la care inchiriati sa va ajute.

 

  • Adresa unde va mutati si numarul de contact al propietarului de la care inchiriati

Poate parea un lucru logic, dar veti fi surprinsi cate persoane uita sa faca acest lucru, sau chiar mai mult nu au un numar de contact al propietarului sau al agentului imobiliar cu care au discutat. Un lucru important este sa verificati cu firma de mutari Bucuresti daca au adresa si numarul de contact unde va relocati.

 

  • Planificarea drumului

Este o ideea foarte buna sa va pregatiti drumul in cat mai in detaliu posibil, acest lucru includ eventuale opriri la benzinarii, folosirea autostrazilor s.a. Nu numai ca va asigura ajungerea dumneavoastra la noua locatie in timp,d ar cel mai important si in siguranta. Bineinteles daca este timp puteti devia de la ruta pentru a vizita anumite puncte turistice.

 

  • Folosirea GPS-ului

Achizitionarea unui GPS este o investitie buna daca masina dumneavoastra nu are unul incorporat. Nu numai ca va ajuta la o planificare corecta a drumului, dar va poate indica anumite servicii ca: benzinarii, service auto, hoteluri sau restaurante oriunde dumneavoastra calatoriti. Consideram ca este un lucru foarte important, mai ales cand circulati in zone foarte putin populate.

 

  • Harti si ghiduri turistice

Stiu ca majoritatea dintre dumneavoastra va bazati pe sistemul GPS al masini sau al unui smartphone, dar este o ideea buna sa aveti un plan de rezerva, cum ar fi o harta pe care o puteti verific in caz ca GPS-ul va esua. Stiti cum se spune atunci cand ai nevoie mai mult de el, atunci te lasa.

Share This: