Cand si cum sa incepi impachetarea pentru o mutare internationala

Cand si cum sa incepi impachetarea pentru o mutare internationala ?

De fiecare data cand te vei muta fie local fie international vei simti un mic sentiment de frica si mai mult ca sigur nepregatire.O mutare intotdeauna va fi dificila si nu vei sti de unde sa incepi ,de aceea va prezentam cateva sfaturi ,un mic ghid sa spunem pentru o mutare internationala sau locala.

Tot ce trebuie sa stii despre cutiile de mutari

Atunci cand te muti organizarea cutiilor este foarte important ,este mai bine sa cheltui ceva bani pentru achizitionarea unor cutii noi sau sa folosesti pe cele vechi ? Cutiile mai mari sunt mai bune ,dar poate rezista la greutate mai mare ?Va fi prea grea pentru a o putea manipula ?Cate voi avea nevoie?

Pentru a te ajuta sa gandesti ,, out of the box ‘’ iata cateva detalii importante, spunem noi:

Cutiile bune sunt cele dintr-un carton mai gros, CO4 ,astfel vor rezista la o greutate mai mare ,pentru lucrurile de valoare ,este recomandat a se cumpara cutii noi ,astfel ele vor rezista in timpul manipulari sau la o mutare internationala ,unde distanta este mai mare,daca discutam de haine sau lucruri mai usoare pot fi folosite si cele care le gasiti la prieteni sau cutii ce au ramas de la o mutare anterioara.

Recomandat cand achizitionati cutii noi ele sa nu depaseasca ca si greutate 20-30 kg atunci cand le incarcam ,chiar daca angajati firma de mutari trebuie sa ne amintim ca tot noi le vom muta dintr-o camera in cealalta,deci verificati ca puteti sa le ridicati si dumneavoastra.

Tipuri de cutii:

BookBox (dimensiuni aproximative ,in functie de fiecare firma 46cm x31cm x 31 cm ) folosita pentru impachetare de carti sau a obiectelor mai grele ,bibelouri etc,reamintim , incercati sa nu depasiti greutatea de 20-30 kg asa cum am spus si mai sus

Miscellaneous (62 cm x46 cm x 31 cm ) se poate folosi pentru impachetarea articolelor vestimentare

Glassbox (46 cm x 46cm x 62 cm ) se poate folosi la impachetarea veselei ,recomandat a se folosi si hartie de impachetat

 

Wardrope cutie de dimensiuni mai mari folosita de obicei pentru hainele de pe umeras ,ca si in poza alaturata ,o cutie impachetata de catre colegi nostri,mentine hainelenesifonate, astfel nu mai este nevoie de o calcare ulterioara.

Share This: