Cand, ce si cum sa depozitam?

Pentru cei care doriti sa va relocati cu apartamentul, casa, garsoniera sau firma, mutare-sigura.ro va ofera servicii de calitate ridicata in ceea ce priveste o depozitare bunuri.

Cand, ce si cum sa depozitam?Dealungul timpului am verificat aceasta idee de “storage” depozitare deoarece cateodata chiar ai nevoie de mai mult spatiu. Sunt foarte multe metode pentru a inchiria unul, dar totodata sunt foarte multe lucruri de invatat pe care niciodata nu le vei afla la “front desk-ul” unei astfel de firme. Iata cateva sfaturi pe care noi le consideram esentiale:

  • Europaleti: Un lucuru esential este ca bunurile dumneavoastra sa nu atinga direct suprafata. Poate suna aiurea, dar atunci cand inchiriati o astfel de unitate de depozitare mobila nu veti sti niciodata ca zapada care se va topi iarna nu va ajunge in boxa, sau boxa de depozitare de langa nu contine ceva lichid care la contactul cu materialul dumneavoastra nu va lasa urme.
  • Impachetati tot ceea ce puteti: Atunci cand inchiriem o astfel de boxa este recomandat sa folosim folie stretch si cat mai multa posibil. Astfel vom sti intotdeuna ca nu se va pune praf sau anumite insecte nu vor intra prin locuri ascunse ale pieselor de mobila.
  • Etichetare: Desi stiti ceea ce puneti intr-o boxa de depozitare nu inseamna ca peste 6 luni sau 1an memoria nu va va insela si deschideti cutii aleatoriu pentru a cauta un anumit obiect. Etichetati absolut totul. Puteti sa mergeti si pana la ideea de a face o lista de inventar asezata in dreapta la intrarea in boxa (Ex: cutia 7 randul 2 carti necitite )
  • Pregatitiva pentru schimbarile de temperatura: Sunt anumite lucruri care nu rezista la temperaturi scazute sau mari, astfel ele trebuiesc impachetate mai bine, sigilate sau a nu se depozita deloc. Electronice, dicuri de vinil sau anumite fotografii (umiditate) aceste bunuri vor iesi mai putin bune dupa procesul de depozitare.
  • Jocul tetris va veni in ajutor: Chiar si cele mai mici locuri de depozitare pot pastra foarte multe bunuri, dar asta inseamna ca dumneavoastra sa aranjati totul foarte bine si bunurile sa fie depozitate pana la tavan.

Share This: