Pregatirea pentru mutare si sortarea bunurilor

Pregatirea pentru mutare si sortarea bunurilorAti stabilit ziua cand va relocati, sunteti pusi in fata faptului de a impacheta toate bunurile personale din locuinta. Acum este momentul cand dumneavoastra realizati cat de multe lucruri a-ti adunat in timpul anilor, vor aparea fraze ca : ,, De ce am pastrat asta ? ‘’ ,,Oare mai am nevoie de asta ?’’ .

Toate cutiile trebuiesc inchise, sigilate si numerotate cu destinatia la noua locatie : bucatarie, dormitor, living, camera copilului, s.a.m.d.

Aceasta impachetare va ajuta in sortarea bunurilor din locuinta, scapati de lucrurile care numai aveti nevoie, donatile, vindetile sau pur si simplu aruncatile, nu impachetati ceea ce numai aveti nevoie.

Acum apar frazele: ,,Mutarea este asa de stresanta….,este acelasi lucru ca si cum a-ti spune ,,apa este uda’’, sau ,,inca mai am cutii nedespachetate de la ultima mutare pe care am facut-o ‘’ , sanse foarte mari ca acele bunuri sa numai aveti nevoie de ele, din moment ce nici nu sunt despachetate.

O relocare se calculeaza si in functie de volum pe langa alte variabile, de aceea nu are rost sa platiti o firma de relocari sa va mute obiectele ce dumneavoastra numai aveti nevoie de ele.

 

Share This: