Moving Tips

Moving TipsDaca dumneavoastra sunteti printre sutele de persoane care s-au mutat cu familia catre o noua casa sau o noua comunitate ,stiti foarte bine plusurile si minusurile unei mutari.Sunt foarte multe metode de a realiza mutarea intr-o maniera cat mai usoara si mai sigura pentru dumneavoastra.Va rugam sa cititi pentru ca viata si bunurile dumneavoastra ,sa fie cat mai organizate pentru o mutare placuta.

 

Faceti o lista

Scrieti absolut totul pe un caiet de notite ! Mai tarziu lucrul acesta va va ajuta. Chiar si inainte de impachetarea primei cutii ,intocmiti un sistem de numerotare .Scrieti un numar pe fiecare cutie si crieti ce contine pe lista dumneavoastra.

 

Achizitionati materialele necesare

Fie ca achizitionati materialele de la firma noastra sau de la un magazin de bricolaj veti avea nevoie de multe cutii ,chiar mai multe decat considerati dumneavoastra ,detinand aceste cutii va face procesul impachetarii mult mai usor!(Daca veti achizitiona cutii de la firma noastra ,puteti returna cutiile nefolosite pentru bani inapoi).Opriti circa 10 cutii pentru a fi utilizate in ultimul moment ,cum ar fi lenjeria patului,haine sau solutii de curatat.Folositi hartie pentru impachetat sau folie cu bubble pentru asezarea corecta in cutii ,ne adresam in principiu pentru tot ce inseamna vesela,portelanuri sau lucruri fragile.

 

Coordonarea prin culoare

Alegeti o culoare pentru fiecare camera a locuintei dumneavoastra ,de exemplu galben pentru bucatarie, portocaliu pentru living s.a acest lucru ajutand la o separare mai buna a cutiilor si o rapiditate in procesul de distributie a cutiilor pe camere.In noua locuinta puteti pune cate un sticker cu o culoare pentru fiecare camera ,respectiv pe usa camerei.Echipa noastra va sti unde sa puna totul cand vor ajunge la noua destinatie .Este totusi bine sa lasati o zona unde vom pune o mare parte a cutiilor ,zona unde nu se va monta mobilier.

 

Pastrati toate bunurile cat mai organizat posibil

Incercati a organiza bunurile dumneavoastra pe categorii in cutii.Impachetati cartile numai cu maculatura,becurile cu tot ce inseamna lampi de lumina,prelungitoare cu electricele. Parti mici ale elctronicelor pot fi atasate elementelor ce le apartine cu scotch sau in plicuri mici.Este recomandat ca acele cutii ce sunt necesare inca de la momentul intarii in noua locuinta sa fie marcate special fie cu o culoare sau orice pentru a le deosebi de celelalte.

 

Share This: