Impachetare Mutare-Sigura

Impachetare,cateva ,,tipsuri’’ si modalitati de realizare (Persoane fizice-locuinte)

Impachetare Mutare-SiguraImpachetarea veselei ,reprezinta partea ceea mai importanta si mai ,,dificila’’ insa cu putina documentatie realizata in prealabil ,mutarea dumneavoastra poate fi realizata in cele mai bune conditii ,si cu efort minim.

Vesela si lucrurile fragile trebuiesc neaparat impachetate in cutii de carton ,ce vor fie furnizate fie de firma noastra ,fie achizitionate de catre dumneavoastra in prealabil de la un alt furnizor.Cutiile furnizate de catre Mutare-Sigura sunt pliate pentru a nu ocupa foarte mult spatiu in locuinta,si necesita doar ,,constructia ‘’ lor cu ajutorul scotch-ului pus la dispozitie tot de catre noi.

Impachetarea se face cu ajutorul hartiei de impachetat ,furnizate sub forma de suluri,fiecare obiect in parte va fi asezat in aceasta hartie si ,,imbracat’’ astfel incat protectia sa fie pe toata suprafata piesei protejate.

Folie cu bubble,folosita la impachetarea tablourilor,o modalitate sigura,simpla si foarte practica de protectie a acestora .

Part Packing

La cerere, firma noastra se poate ocupa de impachetarea lucrurilor fragile ,iar dumneavoastra va ocupati de impachetarea hainelor si a altor obiecte ce nu necesita o atentie sporita,in momentul cand angajatul firmei noastre face estimarea la locatia dumneavoastra (estimare gratis,si fara o obligativitate de a lucra cu Mutare-Sigura.ro) va poate prezenta cateva sfaturi in ceea ce priveste acest proces si nu numai.

Impachetarea Mobilei

In cazul impachetari mobilierului recomandam sa lasati acest proces pentru Mutare-Sigura.ro,deoarece este putin mai dificil si necesita o impachetare corecta ,primul strat de protectie fiind din paturi speciale , apoi folie stretch ,si daca este nevoie si folie cu bubble.La anumite piese de mobilier colturile si zonele limita vor fi protejate cu ajutorul coltarelor de silicon sau carton .

Impachetarea electrocasnicelor

Fie ca este vorba de frigider ,masina de spalat haine/vase,masina de uscat ,aragaz impachetarea este strict necesara in cazul acestora,folosire de paturi speciale din bumbac ,folie stretch,scotch,protectia fiind foarte importanta ,astfel incat manipularea si transportul sa fie realizat in cele mai bune conditii.

Share This: